Om oss

1992 grundades Sensus Presentreklam av Titti och Thomas i Sollentuna, Stockholm. Thomas hade redan då flera års erfarenhet från branschen, som säljare på två olika profilföretag, medan Titti hade bakgrund som administratör på en storbank. Under åren har Sensus arbetat med såväl små- och medelstora, som stora företag runt om i hela Sverige.

Sedan 2005 har vi vårt kontor i Hammarby Sjöstad.

Vi är det personliga företaget med den stora kapaciteten. Med vår långa historia har vi skapat ett stort nätverk av leverantörer över hela världen, detta ger oss möjligheten att hitta eller skapa en produkt som passar just ditt företags ändamål. Vi ger dig den personliga servicen på köpet, vi är aldrig längre ifrån än ett mail eller telefonsamtal bort. Låt oss hjälpa dig att ta fram rätt presentreklam för ditt företag!

För oss är inget för litet eller för stort, välkommen till oss!

Sortimentet

På vår hemsida hittar du ett stort sortiment av profilprodukter. Vi samarbetar med marknadens bästa leverantörer för att kunna tillhandahålla profilprodukter i alla prisklasser.

Din profil är viktig

Vi hjälper till med märkning av alla slag. Kontakta oss om du har funderingar kring hur just ditt företag kan profilera sig på bästa sätt.

Service

Tack vare lång erfarenhet av branschen kan vi ge snabba och korrekta svar på dina frågor. Att du som kund är nöjd, är alltid viktigast för oss.

Korta fakta

Bolagsnamn
Sensus Presentreklam
Org.nummer
5564479979
E-postadress
info(a)sensuspr.se

Charlie
Charlie
Vaktmästare